nedjelja, 9. travnja 2017.

Oriflame Beauty box [pt. 2]

Kao što sam vam i obećala, slijedi drugi dio Oriflame posta gdje ću vam predstaviti neke od njihovih legendarnih proizvoda, a ujedno i sadržaj kutijice koju smo dobili na proslavi 50. rođendana ovu srijedu.

Legendarni proizvodi koji su od samih početaka u kompaniji, kultni su proizvodi Oriflamea koji se godišnje prodaju i u nekoliko stotina milijuna primjeraka što dokazuje izvrsnost i kvalitetu koju Oriflame pruža ženama diljem svijeta.

UNIVERZALNI BALZAM

Izvorno proizveden u ranim 70-im kao krema za područje oko očiju, uskoro je postao poznat po svojim fantastičnim umirujućim i hidratantnim svojstvima za suhu kožu bilo kojeg područja. Ubrzo nakon toga, postao je omiljeni višenamjenski melem kojeg imamo i danas. Sada je sa prodajom od preko 40 milijuna primjeraka jedan od najprodavanijih Oriflame proizvoda!

GIORDANI GOLD KUGLICE ZA NIJANSIRANJE

Osmišljena 1976. godine, Giordani Gold kolekcija je inspirirana  životnom energijom, strašću i bezvremenskim talijanskim stilom života. Najprodavaniji proizvod iz Giordani Gold kolekcije su svakako kuglice za nijansiranje. Ručno su oblikovane i proizvedene u Italiji vještim rukama najiskusnijih majstora. Obogaćene zlatnim česticama daju topli, svjetlucavi učinak za dozu suptilnog sjaja.


Osigurava 5 prednosti u jednom proizvodu: produljuje trepavice, uvija ih, daje im volumen, razdvaja te njeguje i hidratizira. Prije 10 godina predstavili smo novu dimenziju trepavica zahvaljujući revolucionarnoj četkici 3D dizajna. Danas s ponosom možemo reći da je WonderLash maskara najprodavanija maskara u povijesti Oriflamea – svake 4 sekunde netko u svijetu kupi i zaljubi se u WonderLash maskaru!

U svakom Beauty boxu pronašli su se samo odabrani, najkvalitetniji proizvodi koje Oriflame nudi. Svi proizvodi iz kutijice su iz specijalne ponude koja slavi 50 godina postojanja kompanije. 



Od Giordani Gold proizvoda, u paketu su se pronašle kuglice za nijansiranje - zlatno izdanje s pravim zlatnim prahom koje licu daju prirodan sjaj. Također uz njih smo dobili i pripadajući GG sklopivi kist kako bi nanošenje kuglica bilo lakše. 
Također, dobili smo i Giordani Gold Iconic All-in-One maskaru koju sam imala priliku isporobati u školi šminkanja i mogu reći da me oduševila. U paketu se pronašao i GG Intense Shine lak za nokte u nijansi Passionate Red i GG Iconic Heritage ruž za usne u nijansi Elegant Red koji već imam u svojoj kolekciji. 



Od ostalih proizvoda tu su NovAge intenzivno hranjive uljne kapsule za lice, vrat i dekolte. Ovo mi je prvi takav proizvod i stvarno se veselim isprobavanju. Dobili smo i univerzalni balzam u zlatnom izdanju s pčelinjim voskom te Milk & Honey kremu za tijelo, specijalno izdanje.




Za kraj tu je i jedan parfem da cjelokupan dojam bude bolji. Volare Gold parfemska voda također je posebno izdanje povodnom 50. godišnjice Oriflamea. Sve to došlo je na predivnom elegantnom Celebration šalu, kako bi se svi osjećali doista posebno :)


*uz svaki naziv proizvoda je i link kako biste ih mogli naručiti ukoliko vam se svide

***

Koji proizvodi vam se najviše sviđaju? Koje biste voljeli isprobati? 

**PR članak






Nema komentara:

Objavi komentar